Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Rosemary

Stranice: [1]
1
Film/TV / Odg: Najbolje reklame na televizijama
« poslato: 20 Avgust 2018 - 02:42:24 posle podne »
Smaraju me reklame jako, ali to je zato što ih u bezobraznoj količini puštaju na TV-u pa posle 20 minuta reklama zaboravim šta sam gledala, to jest obično prebacim kanal jer mi je muka pa piši propalo nastavljanje sa filmom. Ali mislim da jedina reklama koja će mi uvek biti super je za noblice kada onaj tip peva na traci za trčanje. Urnebesna je, a da me ubiješ pojma nemam zašto.

Imam neki utisak da su počeli da prave reklame sa namerom da budu iritantne za publiku, jer tako ostaju u glavi. A to mi se ne sviđa uopšte.

2
Svaštara / Odg: Ogledalo Firme
« poslato: 17 Avgust 2018 - 12:30:51 posle podne »
Ja koliko znam oni su samo sajt na kome možete da pogledate kakav je poslodavac, odnosno koliko su zadovoljni zaposleni, kolike su plate za koje pozicije i te vrste informacija.

A mene zanima da li neko možda zna kakve su ove agencije koje se bave izdavanjem stan na dan? Apartmani u Beogradu su imali kao neki interni konkurs do pre koji dan i drugarica mi je rekla za njih pa sam konkurisala i sad čekam da vidim da li će me zvati... Pa ako je neko radio ili zna nekoga ko je radio za njih, volela bih da mi prenese iskustva da bih znala da li da batalim odmah ili da se potrudim.

3
Razno / Odg: Klub Lažova
« poslato: 17 Avgust 2018 - 12:21:43 posle podne »
Ne volim da lažem i nisam dobra u tome, upravo zato što mi nije prijatno da to radim. Naravno da sam lagala u životu, ali to su uglavnom bili roditelji, tipa nisu to moje cigare zaboravila ih Ana u mojoj torbi. Tog tipa laži. Podrazumeva se da su znali da lažem i ja sam znala da su svesni da lažem, ali to se tako iskulira do nekog sledećeg puta. Mislim da nikada ništa ozbiljno nisam slagala... eventualno one sitne laži kada mi se ne izlazi iz kuće pa slažem da mi je tu tetka kada me neko zove jer smo se dogovorili. I to ne praktikujem često.

Stranice: [1]