Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Svaštara / Moj pokojni rođeni brat Dragan mi se češće javlja na moj mobilni telefon
« Poslednja poruka od strane Bilo je časno živeti sa majkom Milevom poslato 01 Februar 2020 - 09:00:29 posle podne »
Kada sam bio dete i to klinac od 13 godina tada sam doživeo veliki strah kada sam uveče vozio biciklo pored Rumskog gradskog groblja u željeznićkoj ulici,tada je iz nekog groba iskočila svetlost iz koje se čulo zveckanje lanca,ta svetlost me je vitlala sve dok se nisam dobro odaljio od groblja.

2006 godine ja i moja već sad pokojna mama Mileva smo uz pomoć radnika iz komunalca iskopali iz groba preostale kosti i lobanju od moje pokojne babe Stane a mamine mame sa razlogom da na babinom grobu izidamo od cigle porodičnu kosturnicu što smo i uradili.Naručili smo da nam limar napravi limeni sanduk u kojeg smo ja i moja mama Mileva u kapeli groblja lično našim rukama ubacivali kosti i lobanju od baba Stane,pošto to nisu hteli neodgovorni radnici Rumskog komunalca.Kad je moja majka Mileva uzela u ruke lobanju od njene majke Stane sa ciljem da je smesti u limeni sanduk tada je zaplakala i rekla majko moja,tada se ispred nas pojavila neka bela svetlost  i u njoj se pojavio lik od babe Stane,samo nas je tužno gledala i ćutala,nešto slično kao kada se gleda film u bioskopskom platnu,samo što nije bilo na platnu već na vazduhu,to je sve trajalo oko 30 sekundi i nestalo kao kada ugasimo sijalicu.

Pre sedam godina kao amater programer sam specijalnim hakerskim programom očito sve KI kodove iz svih porodičnih brojeva telefona to jest iz njihovi  orginalni SIM kartica i tako te brojeve telefona sam ubacijo u samo jednu SIM klon karticu koju koristim i dan danas u svome mobilnom telefonu.
Od svih ubačenih porodičnih brojeva telefona u toj klon SIM kartici može da bude samo jedan aktivan,tako da koji ja broj  izaberem on bude jedini aktivan.
U toj klon SIM kartici se nalazi i broj telefona od mog rođenog pokojnog brata Dragana.Da bi izabrao koji broj telefona želim da mi bude aktivan to se može uraditi SAMO  ručnom radnjom u meniju klon SIM  kartice koji se nalazi u telefonu u opciji pod nazivom STK.
Nikada mi se nije desilo jer je to nemoguće da mi se u klon SIM  kartici aktivni broj telefona automacki isključi sam od sebe i da se posle toga umesto njena uključi neki drugi broj telefona,da bi se to desilo to je moguće izvesti samo rukom pritiskajući prstom oko 15 klikova u opcijama klon SIM kartice.
Ali ipak se to čudo neviđeno desilo koje traje od 5 juna 2019 godine pa sve do danas,to je dan i mesec kada mi je brat Dragan umro 2005 godine;Češće i svakodnevno mi se dešava i to u mome mobilnom telefonu da se moj aktivni broj telefona u SIM klon kartici kojeg koristim 24 časa se sam od sebe automacki isključi i posle toga se uključi samo broj telefona od mog pokojnog brata Dragana.
Zašto se nikada do sada nije desilo da kada se automacki isključi moj aktivni broj telefona da se tada uključi neki drugi porodični broj telefona u klon SIM kartici,već se isključivo uključiva samo broj telefona od mog pokojnog brata Dragana ?
Ako se aktivni broj telefona u klon SIM kartici nemože sam od sebe automacki isključiti da bi se uključio neki drugi broj telefona već se ta radnja radi isključivo samo sa rukom po klikovima,ali zašto se ipak to čudo desi automacki gde se samo uvek isključi moj aktivni broj telefona da bi se uključijo samo  broj telefona od mog pokojnog brata Dragana ,MOŽE SE SAMO RAZJASNITI DA TO RADI KAO DUH MOJ POKOJNI BRAT DRAGAN GDE MI SE NA TAJ NAČIN JAVLJA NA MOJ MOBILNI TELEFON I TO IZ DUHOVNOGA SVETA,VEROVATNO MI NEŠTO DAJE DO ZNANJA JER POSLE TOGA MI SE ZNAJU DESITI LOŠA ILI DOBRA ZBIVANJA.


2
Kupi ili Prodaj / Prvi gej klub u Srbiji ISOGEJ
« Poslednja poruka od strane Isa Ismet Coli poslato 21 Januar 2020 - 02:40:57 posle podne »
JEBEM SVIMA MAMU U SRBIJI KO PLANIRA DA ME BIJE ZBOG MOG GEJ KLUBA,NEMA KO DA ME ŠTITI I BRANI ALI IZDRŽAĆU JA JER SAM JA MUSLIMANSKI CIGANIN !!!

Ja sam ISO ISMET COLI  vlasnik i osnivač GEJ kluba pod nazivom ISOGEJ;Klub se nalazi u AP Vojvodini u sremu i to u selu Donji Petrovci u ulici SKOJEVSKA broj 50, to je  odmah pored sela  Putinaca a 15 kilometara od grada Rume i  50 kilometara od gradova Beograda i Novog Sada,tako da ISOGEJ klub nije daleko već je svima puno blizu.
Pretežna delatnost ISOGEJ kluba je upoznavanje i zbližavanje novih GEJ parova i to samo za ozbiljnu vezu do stvaranja bračne zajednice. Selo Donji Petrovci su jako mali a okruženi su sa  prirodom u kojoj nema buke i ljudi,tako da na osnovu  toga angažujem i medeni mesec za nove GEJ parove.
Mnogi gradjani u celoj Srbiji meni Isi Ismetu Coliju  prete batinama što sam osnovao ISOGEJ klub u Donjim Petrovcima,ali sam do sada imao velike sreće što niko do sada nije došao da me isprebija,ali se i dalje nadam i molim boga alaha da ću i dalje u budućnosti imati velike sreće da me niko od gradjana neistuče zbog tog mog gej kluba.Ja sam Iso Ismet Coli rom ciganin muslimanske vere a Srbija mi je najidealnije mesto da zauvek opstane moj prvi gej klub za upoznavanje i zbližavanje gej parova,jer mi to nažalost nije uspelo u Bosni i Hercegovini.
Radno vrjeme gej kluba "ISOGEJ" svaki dan pre podne od 6 časova ujtru pa do 10 časova,posle podne od 18 časova do 22 časa,adresa,ulica SKOJEVSKA 50,  Donji Petrovci 22433.U ostalom vremeskom periodu ISOGEJ klub neradi jer ja tada radim na gradjevini.
3
Svaštara / N I K S A N D.O.O. su prevaranti i lopovi
« Poslednja poruka od strane Bilo je časno živeti sa majkom Milevom poslato 08 Novembar 2019 - 05:15:28 posle podne »
Pozovem telefonom komercijalstu Niksana  Jelenu Radusinović i ugovorim da mi veleprodajno prodaju raznih dimenzija kese tregerice tu oko 250 kilograma  i to po ceni od 240 dinara kilogram.Medjutim Jelena nije to ispoštovala već je rešila da me prevari i to tako što mi je te kese tregerice prodala po komadu umesto po dogovorenom kilogramu,tako da je po komadu više naplatila 20 procenata,tako da me je kilogram kesa tregerica umesto dogovorenih 240 dinaara izašao 290 dinara.Ja sam tražijo da mi nadoknade razliku od 50 dinara po kilogramu oni nisu hteli.

Moj  je savet da nikada veleprodajno nekupujete  u Niksanu njihove proizvedene proizvode i kese tregerice JER ĆE VAS SIGURNO PREVARITI.


N I K S A N  D.O.O.                                                               
Vlasnik  GAZDA Nikola Bosnić
Stefan Gavrilović  direktor                                                       
                                                                                               
Sedište:                                                                                 
ul.Četvrta Industrijska 9                                                   
22330 Nova Pazova                       
Republika Srbija                                                                     
Telefon:
022 323 800
022 323 810

 E-mail:
office@niksan.rs
Sajt: http://www.niksan.rs
Poreski identifikacioni broj: 110100699
 Šifra delatnosti: 2222
Sektor prodaje:
komercijalista Jelena Radusinović
E-mail: jelena.radusinovic@niksan.rs

4
Politika u Republici Srbiji / Ko su izrodi srpskog roda
« Poslednja poruka od strane Novinar poslato 29 Oktobar 2019 - 10:47:48 posle podne »
Bravo gogi care interneta,čestitam ti za ovu otvorenu temu pod nazivom,Ko su izrodi srpskog roda.Vidi se da si veliki srbin i uz to da si puno pametan čovek.
5
Politika u Republici Srbiji / Ko su izrodi srpskog roda
« Poslednja poruka od strane Bilo je časno živeti sa majkom Milevom poslato 29 Oktobar 2019 - 02:21:20 posle podne »
Kako neki srbi necene svoju nacionalnu pripadnost tako i propadamo i sve nas je manje u rodjenoj državi,a sve je više drugih nacija na našoj teritoriji,pa se onda nemojmo čuditi što su nam šiptari okupirali sa zapadom naše kosovo.Nije dovoljno da samo stvaramo  što veći natalitet već da uz to se množimo samo isključivo mi srbi i to samo u sto procentnom razmnožavanju.
Treba vaspitati sve srbe da im  udje u gene da se isključivo razmnožavaju samo izmedju sami sebe,a oni srbi koji to nebudu radili i budu se razmnožavali sa drugim nacijama treba ih kazniti ili u najblažem smislu ignorisati iz društva i proglasiti ih izrodom srpskog roda.A posebno treba kažnjavati srbe i proglasiti ih izrodom svog roda koji reše da se razmnožavaju sa drugim nacijama i to niže rase kao što su cigani i šiptari.Naprimer ako se srpkinja venča i stvori decu sa ciganom ili šiptarom treba je kazniti najgorom kaznom,a isto to važi i za muškarca ako se venča sa cigankom ili šiptarkom.
Srbi kao izrodi  srpskog roda mogu da budu i oni koji su izdali srbiju a najveći izrodi srba su oni srbi koji se mešaju sa drugim nacijama.
Da maloumni kralj posle prvog sveckog rata 1918 godine nije stvarao Jugoslaviju već veliku Srbiju danas bi bilo nas srba najmanje 30 miliona i to sa malo manjom teritorijom od nekadašnje Jugoslavije,ali eto budala je hteo što veće kraljestvo u Jugoslaviji  koje je nas srbe odvelo u nacionalnu propast.
6
Kupi ili Prodaj / Tražim gej muškarca za ozbiljnu vezu radi stvaranja braka.
« Poslednja poruka od strane GOST poslato 01 Septembar 2019 - 03:50:09 pre podne »
Ja sam Ridjički DJordje tražim gej muškarca za ozbiljnu vezu radi stvaranja braka.Neprihvatam nikakva upoznavanja preko telefona.Upoznavanje i procena da li je moj tip gej muškarca dolazi samo u obzir ako zaintresovani dodje kod mene u goste i to u moju kuću koja se nalazi u ulici Šašinačka broj 4 u selu Voganj kod grada Rume.Nije daleko to je 60 kilometara od Beograda i 35 kilometara od Novog Sada.
ČEKAM TE SUDJENI !!!
7
Politika u Republici Srbiji / Cigani DA ili NE ?
« Poslednja poruka od strane Novinar poslato 13 Avgust 2019 - 07:12:23 pre podne »
Treba svi da se pitamo kakvu to korist,razvoj i doprinos ima Republika Srbija od cigana roma koji žive na teritoriji Srbije ? Korist,razvoj i doprinos u Republici Srbiji od cigana je jako mali i svodi se samo na to da država i građani od njih imaju samo mali  interes i to samo što čiste ulice i poneki što skupljaju sirovine, a pevanje i sviranje muzike nemožemo da deklarišemo kao razvoj države.Veliku štetu i gubljenje novaca iz budjeta gradjani baš trpe od cigana jer njih većina prima socijalnu pomoć i ostale pomoći,a u krvi im je da prose,kradu,bave se nelegalnom trgovinom i da budu samo lenji gde neće nikada ništa doprineti u nekom proizvodnom ili umnom radu.Da li neko zna cigane koji su proizveli naprimer živo,kuruz i bilo koju drugu robu koja će doprineti boljem životu i standardu gradjana,ili da su radili u proizvodnji robe kao zanatlije ili u fabrikama ?
I što je najgore u svemu tome sve se više radja cigana gde odmah idu na  grbaču države to jest nas gradjana  gde nam stime snižavaju standard.
8
Seksualnost / Odg: Male ili velike grudi
« Poslednja poruka od strane PhuUrWdToM poslato 19 Jul 2019 - 08:06:57 posle podne »
Najviše volim devojke čije dojke staju u šake a kao dodatni stimulans mi služe preparati za potenciju
9
Seksualnost / Okrugla ženska guza
« Poslednja poruka od strane PhuUrWdToM poslato 22 Jun 2019 - 02:00:50 pre podne »
Okrugla ženska guza me najviše pali iz razloga jer je kod nje struk uži a guzovi su obli i ravnomerno zaobljeni, još kada se na nju nabace tange onda tek raspaljuje a kamagra gel je dodatni buster za dizanje u nebesa kao i za dug ostanak na nebesima.
10
Svaštara / Moje trenutne misli za javnost
« Poslednja poruka od strane Bilo je časno živeti sa majkom Milevom poslato 16 Jun 2019 - 09:38:03 pre podne »
Smejem se a plakao bi.
Stranice: [1] 2 3 ... 10