Autor Tema: Reklamiranje Srpskog Mileva Foruma na deklaracijama i kesama  (Pročitano 1645 puta)

Van mreže Bilo je časno živeti sa majkom Milevom

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 530
    • Pogledaj profil
    • KUPI ILI PRODAJ
Reklamiranje Srpskog Mileva Foruma na deklaracijama i kesama
« poslato: 01 Decembar 2015 - 02:05:45 posle podne »
Postovani,u toku je stampanje deklaracija za Mileva higijenske papire;Na tim deklaracijama bice jos dodata reklama za Srpski Mileva Forum i to, SRPSKI MILEVA FORUM PRVI U SRBIJI http://wap.mileva.co.rs ,tako da će to biti još jedna incijativa da naš forum uvek bude najbolji i najosećeniji u Republici Srbiji.

Po ko zna koji put Srpski Mileva Forum se pokazao da je prvi u Srbiji !!!
 Postovani gradjani ,
ja kao vlasnik Srpskog Mileva Foruma napravio sam poslovnu saradnju u tri poznata casopisa i to u oglasi srema nema problema,sremski oglasi i rumski oglasnik,tako da ce se Srpski Mileva Forum reklamirati u ta tri casopisa.

U toku je proizvodnja kesa i to kesa tregerica i kesa sa banana ruckom.Na tim kesama bice istampana deklaracija za Mileva higijenske papire,a na donjem delu te deklaracije je reklama za Srpski Mileva Forum sa adresom pristupa http://wap.mileva.co.rs

Cvet ruža je znak firme Mileva,tako da ce na kesama okolo istampane deklaracije se stampati i sedam ruza,tako da ce to biti reklama za higijenske papire i  Srpski Mileva Forum a ujedno i ukrasna kesa.
Inače sama deklaracija za Mileva higijenske papire je predivno uradjena a o cemu se radi mozete doznati na samoj slici ovog posta.
KUPI ILI PRODAJ
Besplatni internet oglasi za celu Srbiju !!!
http://kupiprodaj.rs