Autor Tema: Duhovi  (Pročitano 1130 puta)

Van mreže Bilo je časno živeti sa majkom Milevom

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 533
    • Pogledaj profil
    • KUPI ILI PRODAJ
Duhovi
« poslato: 19 Novembar 2015 - 07:15:02 posle podne »
Malo pre me je nesto nevidljivo mazilo po ledjima !!! Da li verujete u duhove ? Da li ste imali susret sa duhovima,ako jeste ispricajte taj susret? Da li vam je neko pricao da je on ili neko drugi imao susret sa duhovima ?
Kada sam bio klinac pre 20 godina,vozio sam biciklo na putu za pesake pored groblja,u toku te voznje pogledao sam slucajno na neki grob,a te iste sekunde izasla je bela okrugla svetlost velicine kosarkaske lopte a iz nje se cuo jak zvuk sustanja lanaca.Ta okrugla svetlost je krenula prema meni u stilu napada,kada sam video da se priblizava meni od straha sam dobio nadljucku snagu da sam poceo tako brzo da vozim biciklo kao ispaljeni metak.To neprirodno cudo pratilo me je konstantno dva metra iza mene,nestalo je kada sam se udaljio oko trista metara od groblja.Bilo je to pridvece a u toj okolini nije bilo ljudi.E to sam ja licno doziveo,a da li duhovi ili nesto drugo se vremenski pojavljuje ili ne na nasem matrijalnom svetu za sada su ljudi u vecitoj dilemi.
Jednoj LJubici u Sr.Mitrovici umro je muz,ona mu nije davala parastose.Kada se najmanje nadala cula je po celoj kuci lupu i lomljavu i glas muza kako joj govori,zeno ja sam tamo gladan i niko me nece.Kada je ispregledala celu kucu sve je bilo na svom mestu a muza nije ugledala.Pokojni muz joj je i dalje dolazijo u kucu gde je lupao i ponavljao iste reci,tek kada mu je dala parastos vise nikada se nije pojavljivao.Ta LJubica je bila uciteljica i svi je znaju kao dobru i ne lazljivu zenu.
KUPI ILI PRODAJ
Besplatni internet oglasi za celu Srbiju !!!
http://kupiprodaj.rs