Autor Tema: Prvi gej klub u Srbiji ISOGEJ  (Pročitano 4825 puta)

Van mreže Isa Ismet Coli

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 1
    • Pogledaj profil
Prvi gej klub u Srbiji ISOGEJ
« poslato: 21 Januar 2020 - 02:40:57 posle podne »
JEBEM SVIMA MAMU U SRBIJI KO PLANIRA DA ME BIJE ZBOG MOG GEJ KLUBA,NEMA KO DA ME ŠTITI I BRANI ALI IZDRŽAĆU JA JER SAM JA MUSLIMANSKI CIGANIN !!!

Ja sam ISO ISMET COLI  vlasnik i osnivač GEJ kluba pod nazivom ISOGEJ;Klub se nalazi u AP Vojvodini u sremu i to u selu Donji Petrovci u ulici SKOJEVSKA broj 50, to je  odmah pored sela  Putinaca a 15 kilometara od grada Rume i  50 kilometara od gradova Beograda i Novog Sada,tako da ISOGEJ klub nije daleko već je svima puno blizu.
Pretežna delatnost ISOGEJ kluba je upoznavanje i zbližavanje novih GEJ parova i to samo za ozbiljnu vezu do stvaranja bračne zajednice. Selo Donji Petrovci su jako mali a okruženi su sa  prirodom u kojoj nema buke i ljudi,tako da na osnovu  toga angažujem i medeni mesec za nove GEJ parove.
Mnogi gradjani u celoj Srbiji meni Isi Ismetu Coliju  prete batinama što sam osnovao ISOGEJ klub u Donjim Petrovcima,ali sam do sada imao velike sreće što niko do sada nije došao da me isprebija,ali se i dalje nadam i molim boga alaha da ću i dalje u budućnosti imati velike sreće da me niko od gradjana neistuče zbog tog mog gej kluba.Ja sam Iso Ismet Coli rom ciganin muslimanske vere a Srbija mi je najidealnije mesto da zauvek opstane moj prvi gej klub za upoznavanje i zbližavanje gej parova,jer mi to nažalost nije uspelo u Bosni i Hercegovini.
Radno vrjeme gej kluba "ISOGEJ" svaki dan pre podne od 6 časova ujtru pa do 10 časova,posle podne od 18 časova do 22 časa,adresa,ulica SKOJEVSKA 50,  Donji Petrovci 22433.U ostalom vremeskom periodu ISOGEJ klub neradi jer ja tada radim na gradjevini.